la 28. maalisk. | The New Sherwood

LAUMA, Vialea ja Teemu Lindberg

Lavalla järjetön määrä rock- ja pop-energiaa ja unohtumatonta tulkintaa.
Rekisteröityminen on suljettu
LAUMA, Vialea ja Teemu Lindberg

Paikka & aika

28. maalisk. 2020 klo 22.00
The New Sherwood, Kauppakaari 10, 04200 Kerava, Finland

Tietoja tapahtumasta

90-luvun suomirockille kumartava Lauma saapuu Sherwoodiin!

LAUMA on luonut kitaroillaan kaikuisen indierock-maailman, joka on täynnä koukuttavia melodioita sekä purevaa tekstiä. LAUMA on myös kunnianosoitus 90-luvun Suomirock-bändeille. Kun bändiä perustettiin, “Listattiin suomalaisia bändejä, joita kuunneltiin nuoruudessa. Samat nimet nousivat esille ja oli selvää millaista musaa aletaan tekemään”, yhtye luonnehtii.

https://www.soundi.fi/uutiset/ennakkokuuntelu-kaikuisat-kitarat-soivat-lauman-uutuussinglella-b-puolella-retea-tehosekoitin-cover/

Vialea on yhtye, joka kertoo tarinoita suomalaisen lähiön ytimestä. Yhtyeen soundi koostuu kolmen kitaran ylivoimasta ja rytmiosaston lyömättömästä yhteistyöstä. VIALEA maalaa kuuntelijalleen maiseman tupakankäryisestä lähiöbaarista kesäyön villeimpiin juhliin. Bändin musiikissa yhdistellään rockin, popin ja indien lainalaisuuksia.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCV3zo7YqTNzXMGLT4IPFVQA

Järvenpääläinen laulaja-lauluntekijä Teemu Lindberg on tuttu yhtyeestä The B And The Band sekä tehnyt pari yhteisbiisiä Pekkäjäbä nimisen räppärin kanssa. Ensimmäinen soololohkaisu julkaistiin videona 27.02. sekä diginä 03.03.

https://youtu.be/wCUhLC28wEs

Jaa tapahtuma: