MUUT PALVELUT

kuvitus-kabinetti.jpg

Kabinetti

Ravintolamme tiloissa on vuokrattava kabinetti, johon mahtuu noin 15 henkeä kokoustamaan tai juhlimaan. Kabinetissa on 55" näyttö, johon voit kytkeä tietokoneen kiinni. Pyydämme tekemään kabinetin ruokatilaukset etukäteen, jotta keittiö osaa valmistautua ja palvelu pelaa vauhdikkaasti.

 

Tarjoamme nyt A la carte -listalta ennakkotilaaville yli 10 hengen ryhmille kabinetin käyttöön ilman eri veloitusta.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme varataksesi kabinetin.

kuvitus-yksityis.jpg

Yksityistilaisuus

Suuret juhlat tulossa eikä paikkaa tiedossa? Haluatko koota yrityksesi sidosryhmiä saman katon alle? Onnistuu! Ravintolamme on varattavissa yksityistilaisuuksia varten.

 

Ravintolaan mahtuu mukavasti noin 100 henkeä kerrallaan.

 

Suunnittelemme kanssasi unohtumattoman tapahtuman ja tarjoilut, joista vieraasi puhuvat vielä pitkään. Laita meille viestiä niin aloitetaan!

kuvitus-catering.jpg

Catering

Voimme auttaa silloinkin, kun juhlasi pidetään jossain muualla. Keittiömme on valmiina loihtimaan juhliesi näköisen menun, olipa kyseessä sitten helposti käsin syötävät cocktailpalat tai varsinainen lämmin ruoka. Catering-palvelumme saapuu paikan päälle huolehtimaan herkullisten ruokien tarjoilusta.

 

Voimme tarvittaessa toteuttaa myös tilaisuutesi alkoholitarjoilun. Otathan yhteyttä myyntiimme hyvissä ajoin ennen tilaisuutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

FI_order_here_badge_wolt_336x237_black.p

Uutta! Nyt voit tilata A la carte -listamme annoksia myös kotiisi Wolt-palvelun kautta!

arrow&v

Kiitos viestistäsi!